Benalmadena

385,000

Villa myytävänä Benalmadena

Omakotitalo yläosassa Arroyo de la Miel, noin 15 minuutin kävelymatkan päässä rautatieasemalta ja helpon pääsyn moottoritielle. Lähellä kouluja, supermarketteja ja Benalmadenan uimaranta.

Talo on jaettu kahden kerroksen välissä. Pohjakerroksessa on suuri olohuone ja avokeittiö. Keittiö on kokonaan uudelleen asennettu keväällä 2017. Hyvä kokoinen kahden hengen huone on oma kylpyhuone ja pääsy patio. Tämä seuraa yksityinen puutarha / patio istuma-ja BBQ-alueille.

Ajotieltä pääsee autotalliin, jota on käytetty pelihuoneena ja yksityisen etupihan parissa, jota käytetään lounge-istuimen uloimpana istuinalueena.

Ensimmäisessä kerroksessa on 3 kahden hengen makuuhuonetta, joista 2 on merinäköala ja kaksi kylpyhuonetta. Yksi kylpyhuone on oma kylpyhuone makuuhuoneeseen.

Toisessa olohuoneessa on suuri parveke (8m2), josta on kauniit merinäkymät.

Talon toisella puolella on toinen terassi noin 20m2, joka taloa upouusi poreallas.

Talossa on kaikki uudet ikkunaluukut ja ikkunaluukut. Uusi sähkö ja putkisto koko pohjakerroksessa ja autotalli. Kaksi kattilaa huolletaan alakerrassa ja yläkerrassa erikseen. Talon alapuolella on varastointialue.

Kiinteistö on valmis siirtymään, koska se on hiljattain päivitetty ja sitä voidaan käyttää perhehuoneena. On myös mahdollista jakaa se kahteen asuntoon investointitarkoituksiin.

Detail Review
 • Price:
  385,000
 • Alue (m2) : 195 m2
 • Makuuhuoneet : 4
 • Kylpyhuoneet : 3
 • 0 Comments

  • There are not any comments here. Be the first one to leave comments!
 • Review

  (Rating Properties)
You have already added 0 property

Login

Register

Login Account

6 or more characters, letters and numbers. Must contain at least one number.

Invaild email address.